Kreiraj. Brendiraj. Skaliraj. Uživaj. Ponovi.

Ja sam nosilac autorskog prava na svim tekstovima koje sam napisala. Vrlo ljubomorno čuvam to pravo, tako da vas molim da pažljivo pročitate ovu stranicu ako planirate da prenesete, kopirate, odštampate, iskasapite, naružite ili dopunite moj tekst (poslednja tri vam ne preporučujem da radite).

U slučaju da želite da objavite neki od sadržaja sa ovog sajta, bez obzira o kojem se mediju radi, obavezno je da pružite informaciju u adekvatnom obliku o tome da je “sadržaj preuzet sa www.mozeiovako.com” ili “sadržaj preuzet sa www.mozeiovako.com/(URL stranice u pitanju)”. U slučaju elektronskih medija u obavezi ste da izvor navedete kao klikabilan link koji će kao anchor tekst imati relevantnu ključnu reč, “goli” URL, moje ime (odnosno ime autora, ako je u potanju gost post) ili naziv sajta. Informacije sa ovog sajta je moguće  slobodno prenositi uz prethodni uslov.

Ako ste, ne daj bože, odlučili da na bilo koji način ostvarite zaradu na konto mog sadržaja, očekujte debelu tužbu.

Takođe vam ne preporučujem da na bilo koji način naružite moje tekstove, niti da ih koristite na način koji narušava moju čast i ugled.

Ukratko – moj sadržaj je moj sadržaj, koristite ga sa dobrom voljom i namerom, isto onako kako ga ja pravim, i nemamo problem.

NAPOMENA

Izričito se zabranjuje prenošenje bilo kog teksta ili dela teksta sa ovog bloga bilo kojem tabloidnom mediju, štampanom, elektronskom, subatomskom i u bilo kom drugom obliku. Zadržavam pravo da procenu stepena tabloidnosti medija izvršim sama na osnovu pretežne ciljne grupe dotičnog medija i sopstvenog zdravog razuma. Kako je poslednje vrlo rastegljiva kategorija, najtoplije vam preporučujem da se tri puta zapitate pre nego što odlučite da prenesete i jednu moju rečenicu.